Restaurant de With
       
     
CAFETERMARSCHINTERIEUR_AE.JPG
       
     
CAFETERMARSCHINTERIEUR_AE_6.JPG
       
     
CAFETERMARSCHINTERIEUR_AE_7.JPG
       
     
CAFETERMARSCHINTERIEUR_AE_10.JPG
       
     
CAFETERMARSCHINTERIEUR_AE_15_crop.jpg
       
     
CAFETERMARSCHINTERIEUR_AE_17.JPG
       
     
CAFETERMARSCHINTERIEUR_AE_21.JPG
       
     
CAFETERMARSCHINTERIEUR_AE_25.JPG
       
     
CAFETERMARSCHINTERIEUR_AE_23_distort.jpg
       
     
Restaurant de With
       
     
Restaurant de With

gerealiseerd in 2016/ 2018

Om restaurant de With in de Witte de Withstraat te kunnen realiseren was een ingrijpende verbouwing nodig. Het maakte eerder deel uit van een veel groter etablissement. De indeling is volledig gewijzigd. Een gesloten aanbouw is met het restaurant verbonden zodat er verschillende niveaus ontstonden. Het pand heeft bij de transformatie ook een nieuwe gevel gekregen. Binnenin is alles volledig verbouwd. Zo zijn de bar, keuken, vaste banken, lichtplan en installaties allemaal nieuw.

CAFETERMARSCHINTERIEUR_AE.JPG
       
     
CAFETERMARSCHINTERIEUR_AE_6.JPG
       
     
CAFETERMARSCHINTERIEUR_AE_7.JPG
       
     
CAFETERMARSCHINTERIEUR_AE_10.JPG
       
     
CAFETERMARSCHINTERIEUR_AE_15_crop.jpg
       
     
CAFETERMARSCHINTERIEUR_AE_17.JPG
       
     
CAFETERMARSCHINTERIEUR_AE_21.JPG
       
     
CAFETERMARSCHINTERIEUR_AE_25.JPG
       
     
CAFETERMARSCHINTERIEUR_AE_23_distort.jpg