De Doelen
       
     
jazzcafe_achtergrond.jpg
       
     
festival.JPG
       
     
educatiekwartier_50.jpg
       
     
jazzcafe nacht.jpg
       
     
brasserie nacht_olivier.jpg
       
     
SVDH2011_de_doelen_maquette_trap_1.JPG
       
     
De Doelen
       
     
De Doelen

studie renovatie begane grond
congres- en concertgebouw Rotterdam
i.s.m. Maarten Scheurwater

Naar aanleiding van het project ‘Openbaar Interieur’ kregen we in 2010 de opdracht om te studeren op de renovatie van de plint van de Doelen. Het doel van de renovatie is dat de functies op de begane grond van het complex dichter bij de beleving en betekenis van het concert- en congresgebouw komen te liggen. Een bijzondere nieuwe functie is een onderwijsruimte waar in de toekomst schoolklassen kunnen worden ontvangen. In deze studie hebben we de mogelijkheden van de renovatie met maquettefoto’s in beeld gebracht. Ook hebben we voorstellen gedaan hoe de nieuwe functies een betere verbinding met het binnengebied van de Doelen kunnen krijgen, en een betere verbinding met met de straat en het plein.

jazzcafe_achtergrond.jpg
       
     
festival.JPG
       
     
educatiekwartier_50.jpg
       
     
jazzcafe nacht.jpg
       
     
brasserie nacht_olivier.jpg
       
     
SVDH2011_de_doelen_maquette_trap_1.JPG